HRADY A ZÁMKY HISTORICKÁ MISTA CÍRKEVNÍ PAMÁTKY PAMÁTKY UNESCO HOME PAGE HOME PAGE 15 KRKONOŠE 14 SEVERNÍ MORAVA A SLEZSKO 13 STŘEDNÍ MORAVA 12 JIŽNÍ MORAVA 11 VYSOČINA 10 VÝCHODNÍ ČECHY 09 ČESKÝ RÁJ 08 ČESKÝ SEVER 07 SEVEROZÁPADNÍ ČECHY 06 ZÁPADOČESKÉ LÁZNĚ 05 PLZEŇSKO 04 ŠUMAVA 03 JIŽNÍ ČECHY 01 PRAHA 02 OKOLÍ PRAHY PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY KONGRESOVÁ TURISTIKA AKTIVNÍ DOVOLENÁ PŘÍRODA LÁZNĚ 14 SEVERNÍ MORAVA A SLEZSKO 13 STŘEDNÍ MORAVA 12 JIŽNÍ MORAVA 11 VYSOČINA 04 ŠUMAVA 03 JIŽNÍ ČECHY
Пятница 29.21.2024
 

ATUR ČR
Podmínky členství ATUR ČR
Aktuality ATUR ČR
Aktuality členů ATUR ČR
Kalendář akcí ATUR ČR
VYHLEDÁVACÍ CENTRUM
Rejstřík ČR
Databanka akcí
ČESKÁ REPUBLIKA
Základní informace o ČR
Turistické regiony ČR
Turistické oblasti ČR
Pohádkové regiony
Osobnosti a rodáci
Informační centra
Průvodcovské služby
Tlumočníci a překladatelé
PŘÍRODA A JEJÍ OCHRANA
Biosférická rezervace UNESCO
Chráněná krajinná území
Přírodní zajímavosti
Jeskyně a propasti
Vrcholy, hřebeny, sedla
Fauna a flora
Naučné stezky
PAMÁTKY A ZAJÍMAVOSTI
Památky UNESCO
Památkové rezervace
Památkové zóny
Památky a architektura
Církevní památky
Hrady, zámky a tvrze
KULTURA, ZÁBAVA, SPORT
Kultura a zábava
Sport a relaxace
Zimní sporty
Aktivní dovolená
FOLKLOR A TRADICE
Etnografický region
Etnografický subregion
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
Folklorní sdružení
Folklorní soubory
Folklorní festivaly
LÁZEŇSTVÍ
Lázeňská zařízení
Lázeňské domy a sanatoria
TURISTIKA A VOLNÝ ČAS
Agroturistika
Pěší turistika
Cykloturistka
Vodní turistika a sporty
Lyžařské oblasti
Vinařská turistika
KLUB ČESKYCH TURISTŮ
Krajská oblast KČT
Odbor KČT
Turistické odznaky a známky
KONGRESOVÁ TURISTIKA
Výstavy a výstaviště
Kongresová centra
UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ
Autokemp, kemp, tábořiště
Hotely, penziony
Chaty a chalupy
Rekreační areály
Další ubytování
Restaurace
Příjemné posezení
Gastronomické speciality
Království perníku

Reakce na naše kurzy [ Tantra a meditace ]

Rekace na kurz Joni a lingam, únor 2005:

Petra (28), učitelka a překladatelka:

Začali jsme se s manželem masírovat a je to nádhera. Zjistili jsme, že jsme nějak zapomněli na klasické orgasmy, ale myslime si, že rozdíl je i v přístupu a v očekávání. Teď, když vlastně cesta je cíl, když se nejdeme masturbovat, ale masírovat, vidím, jak je to kouzelné. Můj muž je hodně vnímavý na jemné doteky a řekl mi, že ono ježdění rukou nahoru dolu je vlastně úplně nejnudnější.

Já jako přijímající jsem nesmírně vděčná, že konečně dostávám, co jsem vlastně vždycky chtěla, ale nevěděla o tom mnoho, dlouhé zahřívání a hlazení těla a okolí pánve, probouzení plusových bodů a pozvolný přechod k mínusovému. Myslela jsem, že to je můj osobní sen a jiné ženy mají třeba jiné sny. Jenže zaprvé tuto touhu jsem jen tušila a neuměla ji dobře popsat a vysvětlit, a tak přestože manžel je velice pozorný a ochotný milenec, vždycky mi připadalo, že té předehry bylo málo. Teď se vlastně dávný vágní sen plní. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Renča (30), manažerka:

Vaše kursy Umění doteku a Masáže joni a lingam na mě mají blahodárný vliv, "v těch mých tématech osobních hranic". Jinak řečeno, to, co jsem řešila u své terapeutky, v
gestalt výcviku a denní praxí vědomě skoro dva roky, jsem paradoxně zpracovala ve velké míře během dvou víkendů s Vámi. Děkuju Vám za to znovu a moc, netušíte, co to pro mě znamená.

Můj původní strach, že po víkendových masážích už nebudu vůbec vědět, kdo a čí jsem, že se rozpustím, je "momentálně" tatam a já mám opravdu pocit větší
ukotvenosti a přijetí svého těla, pocitů i myšlenek. Snad proto, že jsem přijala strach ne jako svého nepřítele, ale jako svého rádce a pomocníka, svůj jakýsi radar v jemném naslouchání a vnímání, kdo jsem já a kdo už někdo jiný, co chci a co nechci, co můžu a co nemůžu pro druhého udělat a co mi dělá dobře, přináší potěšení... a teprve pak na nějaký krásný čas sdílet energie s druhým, abych zase po návratu k sobě našla svůj střed, v samotě a tichu.


Jarda a Majka (54 a 51), restaurátoři:

Chceme Vám ještě jednou poděkovat za víkend v Kolíně, kde jsme si užili spoustu krásného a já si ještě mimo náplň kurzu, jako bonus, vyřešila svůj problém s orgasmem. Můj orgasmus totiž byl vždy těžko dosažitelný i když potom velmi silný a po něm jsem o další milování ztratila zájem. Poté co jsem začala s tantrou, se mé orgasmy zeslabily, ale jsem schopná jich mít spoustu za sebou. V první chvíli jsem se domnívala, že jde pouze o velmi silné vzrušení a tantra mě připravila o mé vyvrcholení. Chtěla jsem dokonce i s tantrou skončit, ale v Kolíně mě došlo, že je to v pořádku a kdybych měla několik orgasmů v původní síle za sebou, tak bych to asi nepřežila. Moje chuť na milování se velmi zesílila a stala jsem se velmi vzrušivá.


Reakce na kurz Umění doteku, leden/únor 2005:

Petr Blecha:

Děkuji za nádherně strávený víkend, bylo to skvělé strávit čas s milými lidmi, kteří jsou nabiti pozitivní energií a chtějí ji sdílet s ostatními. Bylo to moc krásné, smyslné a uvolňující. Děkuji Petr


Jindra, fyzioterapeutka:

Musím ocenit odvahu i dobrý čuch, že v uvedení tantra masáží jste ještě dokázali najít něco, co si tady nikdo jiný netroufl a že to vedete dobře. Další velký klad vidím v tom fyzickém cvičení Tantra jogy.


Renča (30), manažerka:

Tento víkend jsem zažila jedny z nejkrásnějších chvil na mé cestě tantry :-) Děkuju moc, Tobě, Denisko a Richardovi. Mám velkou touhu (a vůli) pokračovat ve druhé části masáží, Joni a lingam. Vím, že jsou ještě velké poklady, které Ty a Richard máte a chcete se o ně podělit v následující části masáží. Vnímám to tak, ze mám právě teď příležitost podívat se dál a hlouběji a zakusit pozornost, dávající i přijímající, rozkoš a potěšení. Zároveň mě ještě neopustili cenzoři mých tužeb a stud. Přiživuje je fakt, ze nemám na cvičení partnera :-) a v tantře jsem začátečnice, myslím...


Petra (28), překladatelka a učitelka:

S vami jsem prozila stav, ktery muze byt resenim: vzdyd to vlastne je uplne jedno, jak kdo vypada, pokud se i na telo divam zevnitr. Tohle jsem samozrejme vedela i driv, ale jako by to platilo pro vsechny vyjma me. Sama sobe jsem pak dovolila si bezvyradne uzit a Bozi trest neprisel! Mozna ani tohle neni ta opravdova pravda, ale co na tom sejde, kdyz jak se zda, tomuhle verim, to jsem zatila, to me uspokojuje. Je to tisickrat lepsi nez dve varianty nahledu na sebe, tere jsem doposud znala - jedna horsi nez druha.

Celou dobu jsem se snazila prijmout, ze jsem skareda a nejak si vysvetlit, proc to nevadi, nejak se obelstit, az na vasem kurzu se mi uplne zmenila perspektiva nahledu, kdy kazdy, na koho se divas zevnitr a se zajmem, je krasny bez ohledu na to, jak vlastne vypada. Protipol krasy a osklivosti proste zmizel.

Jak uz jsem rekla, od nedele chodim s usmevem kolem hlavy.


Radek (38) :

Cosi ve mě zvláčnělo a změklo...


Reakce na Letní tantru 2004:

Iveta:

Ahoj Denisko a Ríšo.

Nově prožité věci o víkendu se pomalu usazují. Vlastně mám pocit jako bych se znovu narodila. Chci vám oběma poděkovat. Vaše cvičení jsem zažila jako hodně účinná a jdoucí do velké hloubky.

V neděli jsem vůbec nemohla A-centrum opusti, bylo to jako bych navždy opuštěla něco s čím jsem až dosud od nepaměti žila a je mi to důvěrně známé. A tam venku čekalo nové zrození, neznámé, bez vnějších pravidel, bez vědomí, jak se to teda dá žít jinak, s vědomím, že mě čeká spousta práce, pokusů a omylů a možná i pádů při vytváření a ověřování mých vlastních pravidel a hranic. Domů jsem dojela jako ve snách, s pomocí Boží v klidu a pohodě. Nyní se cítím dobře, zkoumám nově nabytý přístup ke své léta potlačované energii (hodné holky se přece nezlobí, nevztekají, neodporují a se všemi a se vším souhlasí) a snažím se vytvářet, tvořit svůj život podle svého nejniternějšího cítění. Stojí to dost odvahy a stálé bdělosti. Jak snadno člověk sklouzne do známých vyjetých kolejí. Stačí trocha únavy, stresu v práci, nepozornosti a je to hned. Těším se brzy na viděnou.


Reakce na Zimní tantru ve vodě, prosinec 2004:

Petr (28), programátor:

Ještě jednou vám chci poděkovat za výborný víkend, je to zvláštní, ale od včerejška se mi dějí úplně skvělý věci :)) Tak doufám, že to vydrží, i když tak nějak tuším, že to jde ze mě samého.

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Tantra a meditace
AKTUALIZACE: Richard Vojík (TantraWorld) org. 2, 11.03.2005 v 13:21 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®
Praha
Okolí Prahy
Jižní Čechy
Šumava
Plzeňsko
Západočeské lázně
Severozápadní Čechy
Český sever
Český ráj
Východní Čechy
Vysočina
Jižní Morava
Střední Morava
Severní Morava a Slezsko
Krkonoše